huis schoonmaak

schoonmaakbedrijf school,schoonmaak school



Schoonmaakbedrijf van scholen & onderwijsinstellingen school schoonmaakperfect

Het schoonmaakonderhoud van onderwijsinstellingen vergt een optimale beheersing van hygiëne en flexibel omgaan met het beschikbare, vaak minimale, budget. Voor alle soorten onderwijsinstellingen zoals kinderdagverblijven, basis- en voortgezet onderwijs, maar ook hoge scholen en universiteiten, bent u bij Nederland Schoonmaak aan het juiste adres.

Een goede hygiëne draagt bij aan het werkplezier van medewerkers en leerlingen en de professionaliteit van de organisatie.

 schoonmaakbedrijf school,schoonmaak school

Hygiëne

Optimale hygiëne wordt bereikt door de inzet van microvezel, dit zorgt voor het verwijderen en beschadigen van micro-organismen waardoor u verzekerd bent van een hygiënische omgeving. Bovendien werken wij met ons eigen reinigingsmiddel; NJOY. Dit kent een aangename geur, is 100% biologisch afbreekbaar en volledig zeepvrij. NJOY is speciaal ontwikkeld voor gebruik met microvezel, aangezien microvezel niet in combinatie met zeep gebruikt mag worden. Zeep verzwakt de werking van de vezel waardoor het aanwezige vuil niet goed) kan worden opgenomen. Met NJOY wordt er zeepvrij gereinigd en tevens een aangename geur verspreid, hetgeen bijdraagt aan optimale schoonbeleving!

 schoonmaakbedrijf school,schoonmaak school

Specialistische werkzaamheden

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud zijn ook de uitvoering van specialistische werkzaamheden in onderwijsinstellingen van groot belang. Zorgvuldig periodiek vloeronderhoud zorgt voor duurzaam gebruik van de ruimten en voor een hygiënisch resultaat. Hetzelfde geldt voor glasbewassing, gevelonderhoud en overige specialistische reiniging. Bij verantwoord onderhoud zorgt dit direct voor een beter gebruik door de leerlingen en een aangename omgeving en professionele uitstraling.



Voor elke locatie stellen wij een programma op maat samen, waarbij we uitgaan van het meest haalbare tegen het beschikbare budget.



Voortgang inspecties/DKS 

schoonmaakbedrijf school




Vele onderwijsinstellingen hebben meerdere locaties. Om altijd inzicht te hebben in de kwaliteit van de schoonmaakdienstverlening heeft Nederland Schoonmaak een systeem ontwikkeld waardoor inspecties digitaal worden aangereikt bij de contactpersonen. Er kunnen op- of aanmerkingen worden geplaatst (waarna letterlijk directe actie volgt). Bovendien is het mogelijk op elk gewenst moment een totaaloverzicht te hebben over wanneer de inspecties zijn gelopen, wat de waardering was, of er tijdig is gereageerd, etc… Voor instellingen en bedrijven met meerdere locaties een uitkomst en belangrijke bijdrage aan efficiency!

schoonmaakbedrijf school


Onze schoonmaak specialisaties op een rij:

Studenten en leerlingen presteren beter in een schone leeromgeving. Daarom is een schone school ook zo belangrijk. Voor scholen en andere onderwijsinstellingen is Nederland Schoonmaakbedrijf de partner die de schoonmaak in uw schoolgebouwen voor u regelt. En naast de schoonmaak, zijn onze mensen ook inzetbaar als conciërge of kantinebeheerder.

Schoonmaakbedrijf school

schoonmaakbedrijf school




SCHOONMAKEN is een grote verantwoordelijkheid. Het is een vak dat we uitoefenen in andermans gebouw.Het moet goed en zorgvuldig gebeuren.We streven naar optimale tevredenheid. Hoe wel kwaliteit een beleving is,betekent integrale kwaliteitszorg bij ons het permanent verbeteren van ons zelf en resultaatgericht werken. Deze visie ten aanzien van kwaliteitsbeheersing vindt binnen ons schoonmaakbedrijf zijn weerslag in de uitgebreide investering in- en aandacht voor technische kwaliteit,milieu,communicatie en ons personeel

 Schoonmaakbedrijf Nederland V.O.F. Schoonmaak School



Meerwaarde:

Onze betrokkenheid,korte lijnen en compacte organisatie zijn al een groot pluspunt TEL daarbij op onze professioneel uitgeruste teams die u alleen kent van de hele groteschoonmaakbedrijven. Dat maakt Schoonmaakbedrijf Nederland BV voor u dé  IDEALE partner voor uw schoonmaakwerk.

Zullen we eens kennismaken? Vult u het contactformulier of belt u ons gerust. Wij nemen graag tijd voor uw wensen.

Schoonmaakbedrijf Nederland V.O.F. schoonmaakbedrijf school








Payla� :